Staat uw vraag er niet bij? Stuur ons dan een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat is jullie update policy?
Wij onderhouden onze software up to date met de nieuwste systemen en daarna ontwikkelen wij onze software door zodat deze inhoudelijk steeds beter wordt. Wilt u altijd over de nieuwste versie van Euroglot beschikken? Dan raden wij u aan om een maintenance contract te nemen. Het prijs van het maintenance contract is ongeveer 33% per jaar van de aanschafprijs van uw software. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.
Met welke besturingssystemen werkt Euroglot
Euroglot Compact en Professional werken onder Windows 2000, XP, Vista en Windows 7/8 en 10. Zowel 32 als 64 bit.  Daarnaast zijn er versies  van Euroglot beschikbaar voor Mac OSX.  
Kan ik mijn privéwoordenboeken importeren in een nieuwe versie van Euroglot
Ja. In het Euroglot scherm kunt u op Help klikken en dan vervolgens de Handleiding kiezen. Daarin kunt u via Privéwoordenboek en dan Woordkaarten importeren lezen hoe dat in zijn werk gaat.       
Bij invoer van de activatiegegevens blijft de OK button grijs
Dit gebeurt als u Euroglot Professional de eerste keer niet opstart met “Administrator rechten”. De activatiegegevens kunnen dan niet worden weggeschreven. Start de applicatie op met “Administrator Rechten” door te klikken met de rechtermuisknop op het icoon van de applicatie en kies voor “Uitvoeren als Administrator.”         
Foutmelding: “Euroglot werkt niet meer”
U krijgt een foutmelding, of de melding “Euroglot werkt niet meer”. Beschikt uw computer over de Microsoft C++ 2005 Runtime Bibliotheken en over het .NET Framework? Dit kunt u aanzetten via het configuratiescherm, standaardprogramma’s
Mijn oude Euroglot werkt niet op mijn Windows 7 of 8 computer
Euroglot Professional versies 3.0/4.0/4.5/5.0 zijn niet compatibel met Windows 7 of 8. Indien u al Euroglot gebruiker bent, kunt u uw software updaten tegen een gereduceerd tarief.