EUROGLOT CORPORATE IN UW BEDRIJFSNETWERK

Met Euroglot Corporate gebruikt u het vertaalprogramma binnen uw bedrijfsnetwerk met meerdere gebruikers tegelijk. Het programma werkt op basis van concurrent use. Dit houdt in dat iedereen in uw bedrijfsnetwerk beschikt over een snelkoppeling naar het vertaalprogramma. Een teller houdt bij hoeveel gebruikers het programma tegelijkertijd gebruiken. Iedereen kan het vertaalprogramma gebruiken maar nooit met meer gebruikers tegelijkertijd dan het aantal licenties dat beschikbaar is.

 

 

  • Vertalen tussen zes talen.
  • Grammatica
  • Thesaurus
  • Zinnen vertalen
  • Concurrent Use

Vertaal kruislings tussen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Met Euroglot kunt u kruislings woorden, uitdrukkingen en spreekwoorden vertalen. Woorden en uitdrukkingen worden gepresenteerd op basis van betekenis. Zo ziet u gelijk welke vorm binnen uw context past.

lopen

Bekijk alle verbuigingen en vervoeging van een woord of uitdrukking

Van het vertaalde woord of de vertaalde uitdrukking kunt u de grammatica bekijken. De grammatica geeft verbuigingen, vervoegingen, geslachtskenmerken, naamvallen en vergrotende en overtreffende trap.

prof_lopen

Bekijk synoniemen en verwante begrippen.

Per woord of uitdrukking kunt u de Thesaurus, een lijst met synoniemen en verwante woorden en uitdrukkingen raadplegen om uw tekst te verrijken.

thesaurus

 

stlth-betaBeta versie: complete zinnen vertalen van Nederlands naar Engels en Nederlands naar Duits

Naast woorden kan Euroglot ook hele zinnen vertalen. Dit kan met de module Euroglot Translator (bèta). Wat speciaal is aan de Translator module is dat deze rekening houdt met de betekenis van woorden en uitdrukkingen. U kunt uw tekst aanpassen aan de hand van het woordenboek. Net als ieder ander vertaalprogramma op de markt zal ook Euroglot niet foutloos vertalen. Daarvoor is taal te complex. Ons streven is, het genereren van een grammaticaal correcte zin.

translator_

Installatie op de server met snelkoppelingen naar de clients.

U kunt Euroglot installeren op de server en gebruiken op basis van concurrent use. Dat betekent dat alle op het netwerk aangesloten client van de software gebruik kunnen maken. Een teller houdt bij hoeveel gebruikers tegelijkertijd van de aangekochte licenties gebruik kunnen maken.

 

 

 

 

 

Vraag hier uw offerte aan

Hartelijk bedankt voor de interesse in onze producten. Vraag hieronder een offerte aan. Vul het formulier en u krijgt van ons per e-mail binnen twee werkdagen een reactie.